טיפול בעזרת בעלי חיים - פורטל אנימל

 טיפול בעזרת בעלי חיים - פורטל אנימל   


  חוות סבא ג'ק
  מרכז לטיפול חווייתי  
  בעזרת בעלי חיים
 
לחצו לפרטים >



  איגוד מ.ר.ח.ב
  האיגוד
 הישראלי לטיפול רגשי
  הנעזר בבעלי חיים

  חתימה על העצומה
  לקביעת עונש מינימלי
  למתעללים בבע"ח
 
 
   כמוני - חברים לבריאות
   הקלק ותקבל עצה טובה,
   מידע ותמיכה מאנשים כמוך

 
 
סדנאות למנהלים וצוותי עובדים

סדנאות של איכו"ת כוללות התנסות מעשית בחוויית אילוף כלב בשילוב עם תיאוריה. הסדנאות המקצועיות שלנו מתאימות ומותאמות למנהלים וצוותי עובדים מתחומים שונים ומגוונים. הסדנאות משלבות הנאה, גיבוש וארגז כלים מעשי למנהלים וצוותים בארגונים.

המפגש עם הכלב, הטיפול בכלב, המגע שלו והנהגתו מעלים את הביטחון העצמי והדימוי, מגדילים את המוטיבציה יחד עם יכולת ההתמדה ומחזקים את יכולת השליטה העצמית, מיומנויות הריכוז והסבלנות. וכמו כן, מפתחים רגשות של אמפטיה ותורמים לתחושה של אושר באמצעות חווית אילוף הכלבים.

סדנאות ההעשרה וההתפתחות האישית נותנים למנהלים ולצוותי עובדים בסיס לתקשורת חדשה.
סדנאות האילוף יוצרות אווירה טובה יותר בין העובדים בסביבת העבודה, כפועל יוצא של הנאה מתהליכי הלימוד, העצמת המשתתפים ויצירת אמונה חזקה יותר בצוות העובדים ובעצמם..

הסדנאות לאילוף כלבים מתאימות לאנשי חינוך (מורים, יועצים ומנהלים), לצוותי עובדים, מנהלי צוותים ומנהלי חברות.





סדנת "תקשורת בין אישית וקבוצתית"

תקשורת בין אישית מאפשרת לנו להגיע למטרות שלנו. על מנת שהצד השני יבין אותנו – אנחנו צריכים להביע תקשורת נכונה. סגנונות תקשורת שונים, יכולים להוביל למתחים בין בני אדם שונים.

עולמם של הכלבים, וההתנסות באילוף כלבים בסדנא מלמדת תקשורת בשפה לא מילולית, תוך הקניית מיומנויות לפיתוח יכולת הקשבה בדגש על שפת גוף או טון הדיבור, ויצירת מודעות לבחירת הרגש לצורך צורת ההתקשרות בכל רגע ורגע.

המשתתף לומד במהלך הסדנא לזהות את הדרך שבה הוא משתמש, ואת הדרך של הסובבים אותו בתקשורת ואת המשמעויות בתקשורת זו. בשלב הבא בסדנא המשתתף לומד על קיומן של דרכי תקשורת נוספים והמאפיינים המיוחדים שלהם וילמד מעשית על שימוש בכלים הנ"ל.

תכני הסדנא לתקשורת בין אישית וקבוצתית כוללים:

תקשורת והקשבה
–  השוואה בין סוגים שונים של תקשורת בשפות שונות כמו למשל תקשורת אנושית–כלבית לעומת תקשורת של מורה-תלמיד או מנהל-עובד. הבנה זו וההקשבה לזולת יוצרת תחושת אמון הדדי בסדנא ובחיים האמיתיים.

שפת הגוף – לימוד דרכי תקשורת שונים תוך דגש על תקשורת לא מילולית

חשיבה יצירתית – איך להתאים את החשיבה שלנו לחשיבה שונה כמו החשיבה של הכלב.

ערוץ מידע – איך להעביר ולקבל מידע חשוב מהשותף לשיחה.

עבודת צוות – עבודה משותפת ובשיתוף פעולה במערכת החינוכית.

סמכותיות , שיפור הסובלנות ויכולת ההתמדה – חלק מתהליך האילוף של כלב דורש יכולת התמדה וסבלנות רבה.

הנעה מתוך הנאה – בתהליך ההנעה של האילוף חווים הנאה והצלחה.

גבולות האילוף וערכיות – באיזה כלי אילוף אנו נעזרים על מנת לאלף ולחנך את הכלב.

עולם הכלבים  – החיים בלהקה, צרכי הכלב וגישה נכונה לכלב.


סדנת "מנהיגות ומודעות עצמית" למנהלים ולאנשי חינוך.

מנהלים צריכים להיות עם יכולת מנהיגות על מנת להוביל את העובדים להצלחה. אחד הכלים לפיתוח יכולת המנהיגות של מנהל היא פיתוח המודעות העצמית למה שמניע אנשים לפעולה.

בסדנת "מנהיגות ומודעות עצמית", המשתתפים מפתחים מיומנויות מגוונות הנחוצות לכל מנהל ומנהיג כמו אסרטיביות, הובלה, הנעה, מיומנות הקשבה, כריזמה, חזון, סקרנות, יצירתיות , אחריות ודוגמא אישית. כמו כן, יושם דגש איך לפתח מנהיגות מוצלחת בהובלת עובדים או תלמידים ואיך לביא לתוצאות אמיתיות תוך יצירת אווירה נעימה ובהירה בין מנהלים ועובדים או אנשי חינוך לתלמידים.

הקשיים באילוף הכלבים בסדנא מעוררים סוגיות שניתן לעבד וליישם לדו-שיח חינוכי.

בזמן האילוף המאלף מפעיל את הכלב על מנת לאמן אותו לפקודות ומשמעת. על מנת להצליח חייב המאלף לאמן לפני כן את עצמו ולפתח מודעות עצמית הכוללת סמכות מנהיגות. במהלך הסדנא, המשתתפים מתרגלים תרגילי אילוף מגוונים.
חוויות האילוף ועקרונות האילוף העוזרים לעבוד עם הכלב ומחייבים להפעיל סמכותיות מקבילים לעקרונות בעבודה המחייבת סמכותיות בקשר עם העובדים.

תכני הסדנא למנהיגות ומודעות עצמית כוללים:

מנהיגות –  איך בעלי תפקיד ניהולי פועלים במנהיגות ואיך מייעלים את המנהיגות בסביבת העבודה.

פיתוח יכולת שליטה עצמית – בתהליך של אילוף וחינוך הכלבים המשתתף לומד לשלוט ברגשות כמו כעס או להביע רגשות חיוביים הכוללים שמחה או עידוד.

הדימוי והביטחון העצמי – הכלבים ניחנים ביכולות טבעיות, קבלת בני האדם כפי שהם וללא תנאים. מה שמחזק את הביטחון העצמי של המשתתף ואת האמונה שלו ביכולות האישיות שלו להגיע להישגים.

מיומנויות הריכוז – בתהליך האילוף משלבים מספר פעולות במקביל ומתמצאים במרחב וכך מגדילים את יכולת הריכוז ומחזקים את הביטחון של המשתתף ביחס לסביבה.

קשיים כדרך להצלחה – היכולת לעמוד מול קשיים ומכשולים באילוף תוך כדי הסדנא מביאים למסלול בדרך להצלחה.

שיפור הסובלנות ויכולת ההתמדה – חלק מתהליך האילוף של כלב דורש יכולת התמדה וסבלנות רבה.

הנעה מתוך הנאה בסביבת העבודה – בתהליך ההנעה של האילוף חווים הנאה והצלחה

גבולות האילוף וערכיות – באיזה כלי אילוף אנו נעזרים על מנת לאלף ולחנך את הכלב.

עולם הכלבים  – החיים בלהקה, צרכי הכלב וגישה נכונה לכלב.  


איכו"ת
 אילוף כלבים ותרפיה
רועי לויט  0523277973

אתר אינטרנט:
www.echut1.co.il

 

קליניקה לתרפיה במרכז ירושלים
וסניף נוסף בראשון לציון.

שירות לאזורים הבאים:
ירושלים, מודיעין, בית שמש ואיזור המרכז, ראשון לציון והסביבה. 

תחומים נוספים:
תרפיה בעזרת בעלי חיים
אילוף כלבים
לפנייה ישירה - מלאו את הפרטים ואני אחזור אליכם בהקדם האפשרי: 

אתר אנימל מספק מידע בתחום הטיפול באנשים בעזרת בעלי חיים בלבד ואינו מספק שירותי טיפול או ממליץ על מטפלים בכלל והמפרסמים במדור זה בפרט.
אין באפשרותינו לבדוק את אופי הטיפול והשירות הניתן על ידי המטפלים. אתר אנימל אינו אחראי לשירות או לכל נזק שיגרם כתוצאה משירות זה ע"י המפרסמים במדור זה. באחריות הפונה לבדוק את המידע הניתן ולקבל המלצות על המטפלים.

רוצה כזה עמוד? מטפל/ת בעזרת בעלי חיים? עושה הפעלות עם בעלי חיים ? יש לך שירות או מוצר שקשור לחיות? 
לחץ כאן פרסום בפורטל אנימל

 

להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


הודעות חדשות בפורומים

התחברות לחברים

מטפלת בעזרת בעלי חיים באזור השרון
לפרטים לחצו כאן >

טיפול בעזרת בעלי חיים

 טיפול בעזרת בעלי חיים ורכיבה טיפולית - פורטל אנימל 

מפת אתר | בעלי חיים | צילום טבע | טיפול זוגי | רכיבה טיפולית | לימודי רכיבה טיפולית |  פרסום באתר ©כל הזכויות שמורות לפורטל אנימל