|
•
|
|
|
May 16, 2010 | 16:57 |
|
|
בסטודיו סיהרא מגוון נרחב של טבעות נישואין, טבעות אירוסין, טבעות, תליונים, שרשראות, עגילים, והכל בעבודת יד מקצועית ומלוטשת בידי האמן חיים חדד.
קישור מצורף:
טבעות נישואין
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 16, 2010 | 16:55 |
|
|
בסטודיו סיהרא מגוון נרחב של טבעות נישואין, טבעות אירוסין, טבעות, תליונים, שרשראות, עגילים, והכל בעבודת יד מקצועית ומלוטשת בידי האמן חיים חדד.
קישור מצורף:
טבעות נישואין
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 16, 2010 | 16:54 |
|
|
בסטודיו סיהרא מגוון נרחב של טבעות נישואין, טבעות אירוסין, טבעות, תליונים, שרשראות, עגילים, והכל בעבודת יד מקצועית ומלוטשת בידי האמן חיים חדד
קישור מצורף:
טבעות נישואין
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 09, 2010 | 22:24 |
|
|
קישור מצורף:
טבעות נישואין
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 09, 2010 | 22:22 |
|
|
קישור מצורף:
טבעות נישואין
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 09, 2010 | 22:20 |
|
|
בסטודיו סיהרא מגוון נרחב של טבעות נישואין, טבעות נישואין, טבעות, תליונים, שרשראות, עגילים, והכל בעבודת יד מקצועית ומלוטשת בידי האמן חיים חדד.
קישור מצורף:
טבעות נישואין
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 09, 2010 | 22:18 |
|
|
קישור מצורף:
טבעות נישואין
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 26, 2007 | 14:42 |
|
|
יש לנו בבית שלוש כלבות גולדן רטריבר (שאת הקטנה ביניהם קיבלנו לפני 10 חודשיים) וחתולה אחת (מהרחוב)
פעם- לחתולה לא הייתה שום בעייה ומאז שלקחנו אותה לפניי 4 שנים היחסים בינה לבין הכלבות היו יחסי שלום.
כשהגיעה "קאי" החתולה ירדה למחתרת כלומר לקומה התחתונה והסתגרה שם עם קשר מינימלי אלינו. האוכל שלה היה שם והשירותים גם כן מכיוון שפחדה לעלות למעלה.
לאחר כמה זמן נמאס לה והיא הייתה יוצאת ואז שוב היה התקף פחד- והיא עברה לקומה העליונה שם נמצא חדר השינה של הוריי. ושוב כל האוכל והשירותים נכנסו לחדר השינה של הוריי.
בתקופה מסויימת התחיל שלום בין השתיים והן אפילו "התנשקו" אבל קאי הקטנה מלאת האנרגיה רודפת אחר החתולה ומבהילה אותה ועכשיו זו שוב מלחמה.
הבעייה היא שהחדר שבה נמצאת החתולה הוא חדר שינה וחתולים הם חיות לילה. והיא כל הזמן מעירה אותם,
כשהכלבה נמצאת שם היא לא מתקרבת לשירותים וכך יוצא שהיא משתינה להם בשירותים.
הבעייה חמורה מכיוון שלהורים שלי נגמרה הסבלנות ואני מבינה אותם ואני גם מבינה שהחתולה שלי מסכנה כי היא ממש מפחדת אבל חשבתי שאולי יש איזשהו פתרון.
אם יש לכם תשובה אז בבקשה תעזרו לי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מקרא: