|
•
|
|
|
Aug 23, 2010 | 14:48 |
|
|
אני מעוניינת להתחיל לימודי טיפול באמצעות בעלי חיים בשנת הלימודים הקרובה. אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות.
מנסיונכם, היכן מומלץ ללמוד את המקצוע? אני נוטה לכיוון לימוד בתוך האוניברסיטה ונחשפתי למכון מגיד (אני גרה בירושלים). עושה רושם שזו התוכנית הרצינית ביותר ובנוסף המיקום מהווה יתרון.
שנית, על מנת לנסות להתרשם מהתחום לפני הלימודים, האם קיימת אפשרות להיחשף לשיטה באמצעות התנדבות?
איני מכירה מטפלים בתחום, ולכן לאלו מכם העוסקים במקצוע, האם ניתן להתפרנס בכבוד?
אשמח לשוחח עם אחד מכם ולשמוע רשמים.
לעזרתכם הכנה אודה.
בברכה ובתודה,
יעל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 29, 2010 | 14:24 |
|
|
שלום
אני לומדת שם עכשיו וגמרתי שנה שניה עכשיו בתקופת בחינות לקראת שנה האחרונה
בטח את מתלבטת אם כדאי והיכן אני לא מכירה מקומות אחרים ויכולה להעיד רק על ירושלים
פה מאד נחמד אוירת לימוד טובה ומועילה עם מרצים נהדרים
מציעה לך לבדוק יותר לעומק ויהיה נחמד אם תצטרפי
תרצי פרטים אשמח לענות : soosw@gmail.com
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 02, 2010 | 13:06 |
|
|
ממש תודה אני אשלח לך אימייל כמובן עם כמה שאלות ברשותך
ותודה על המידע המועיל
יום נעים !
יעל
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 21, 2010 | 15:09 |
|
|
גרה במושב בצרה, מחפשת עבודה בתחום פינות חי (בעלת נסיון של 4 שנים) עם ילדים
טלפון 0524255489
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 20, 2010 | 09:11 |
|
|
אני מטפלת בילד בן 5 עם בעיות קשב וריכוז כבר כשנה ( PDD קל)
מחפשת אופרציות שיכולות להתאים לגיל הזה ( פעילות בשביל בעל החיים שדורשת ריכוז וסדר פעולות)
בנוסף ההורים רוצים להגיע למצב שהילד יגיע לכיתה א עם סייעת צמודה שתעזור לו במשך הלימודים בכיתה רגילה...באילו אופרציות אני יכולה להיעזר ועל מה לעבוד איתו לקראת לימודים בכיתה?
אשמח לקבל הנחיה ...תודה
קישור מצורף:
אימייל
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 27, 2010 | 22:25 |
|
|
שלום, אני מהנדסת תעשייה וניהול ועובדת בתחום.
לאחרונה אני מרגישה שהתחום אינו מעניין אותי ואין לי כל סיפוק בעבודה.
המשכורת בתחום כמובן טובה, אך לצערי הרגשתי לא משתפרת.
חשבתי לעשות הסבה לתחום של טיפול בעזרת בע"ח, שמבחינתי נשמע לי מרתק.
הבעיה היא, שאני חוששת שקשה למצוא תעסוקה ולהתפרנס במקצוע זה.
האם אני טועה? האם יש ביקוש למקצוע זה, כי מבחינתי זו תהיה הגשמה עצמית.
אודה לתשובה בנושא וכמו כן לפירוט מקומות העבודה בהם ניתן למצוא עבודה בתחום ( אני מהצפון-איזור חיפה).
יש לציין ששקלתי גם לשלב הסבה הוראה לחינוך מיוחד בנוסף, אך לימודים אלו מחייבים אותי לעזוב את העבודה ואת התחום בכלל.
תודה מראש!!!
דנה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 29, 2010 | 17:40 |
|
|
תחום זה הוא תחום שמתפתח וצובר יותר ויותר תאוצה עם השנים
לכן יהיו יותר אפשרויות תעסוקה בתחום
אני נרשם חדש לתוכנית הלימודים טיפול באדם ע"י בעלי חיים באוניברסיטה העברית
לא חושש מאפשרויות העבודה כי בטווח של 3 שנים מעכשיו יהיה חלון הזדמנויות רחב יותר לכך.
בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 06, 2010 | 00:56 |
|
|
שלום חברים!
שמי תומר ואני עובד על פרויקט צילום מיוחד שנקרא "אדם וחיה". אתם מגדלים בבית חיית מחמד ויש לכם סיפור יוצא דופן ומרתק על הקשר שלכם איתה? התוכי שלכם הציל אתכם ממוות? הכלב שלכם מחכה לכם מדי יום בתחנת הרכבת? החתולה שלכם הצילה אתכם משריפה? הכלב שלכם ניצל בנס מתאונה קשה? אתם מגדלים בעל חיים שדומה לכם? אתם מגדלים חיה יוצאת דופן בביתכם? יש לכם קרוב משפחה עיוור שיש לו קשר מיוחד עם כלב הנחייה שלו? או אולי הילד שלכם סבל מבעיה רפואית ובעל החיים הצליח לעזור בשיקומו? אשמח לשמוע את הסיפור שלכם ראשית דרך כתובת המייל שלי ולאחר מכן לקבוע להיפגש, להצטלם ולשמוע את הסיפור ואולי גם הסיפור שלכם יופיע בפרויקט 50 תמונות וסיפורים של "אדם וחיה".
קצת על הפרויקט ועליי: בומבנה קראו לחתולת המחמד המיתולוגית שלי. זאת שעברה איתי את בר המצווה, את הלימודים בתיכון, את השירות הצבאי, את לימודי התואר הראשון, את האהבות, את הפרידות. 14 שנים וחצי היא ישנה איתי באותה מיטה, ליקקה את הדמעות שלי כשהיה קשה ושמחה איתי כשהיה מעולה. ביוני 2009, כשהייתי ממש רגע לפני סיום התואר הראשון שלי במדעי ההתנהגות, היא נפטרה ממחלה קשה. השנים איתה ובעיקר הפרידה ממנה גרמו לי לחקור עוד יותר את תחום בעלי החיים והקשר שלהם עם בני האדם וכך גיליתי את תחום הטיפול בעזרת בעלי חיים, התחום אותו התחלתי ללמוד כעת, עם סיום התואר הראשון. באוקטובר 2009 עברתי ניתוח קטן שהסתבך והפך לתקופה עם המצב הבריאותי הקשה בחיי. אך כמו שמהקושי שבמותה של בומבנה צמח הרעיון להמשך הלימודים, כך מהקושי של המחלה צמח תחביב הצילום. חברים טובים קנו לי מצלמה אדירה למתנת יום הולדת ומאז אני לא מפסיק ללחוץ על ההדק ולירות תמונות. שני הפרחים שצמחו לי - האהבה לצילום וההתעניינות בקשר בין האדם לבעלי החיים הביאו אותי ליצור את הפרויקט הזה שיפורסם ברחבי רשת האינטרנט – 50 תמונות וסיפורים על 50 קשרים ייחודיים בין אדם לחיה.
אני מחכה לסיפורים יוצאי הדופן שלכם,
שלכם, תומר...
כתובת למשלוח הסיפורים ולתיאום מפגשי צילום:
tomerikot@gmail.com
*נא לציין את שמכם ואת שם הישוב בו אתם מתגוררים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 27, 2010 | 10:21 |
|
|
אני בעלת תואר 1 במנהל עסקים ומעוניינת לבצע הסבה. הנני ידועה כאוהבת בע"ח (לצערי אני חייבת להודות ש - למעט זוחלים/נחשים).
מבקשת לדעת :
1) האם יש לי פטור מחלק מהלימודים (בכעלת BA) או שאני לומדת את כל הקורסים ?
2) מה בפועל יקנו לי הלימודים ?
3. ראיתי שיש יום פתוח ב 3.9.2010 במגידו בנושא זה
האם כדאי לנסוע להתרשם למרות שגר קצת רחוק?
תודה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 29, 2010 | 17:36 |
|
|
שאפו על ההסבה הזאת זה ממש מעבר חד (:
תראי לגבי פטור וכו'' כדאי לך יותר לברר לעומק בטלפון הזה : 3070*.
יום פתוח מאד חשוב להגיע אם את עדיין לא נעולה על מקום מסויים
יום שכזה יתן לך אינדיקציה וימקד אותך יותר לגבי אופיו וערכו של המוסד.
מקווה שעזרתי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 02, 2010 | 10:32 |
|
|
התקשרתי ושלחו לי את כל הפרטים באימייל
מקווה שאסתדר
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 31, 2010 | 22:13 |
|
|
אף פעם לא תפסידי אם תלכי לכל מוסד מסויים ותגיעי ליום פתוח להתרשמות
לזה בדיוק מיועד יום שכזה
מקסימום תפסידי את הנסיעה
קטרין
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 02, 2010 | 13:36 |
|
|
הי, במכללה יש סטודנטים רבים שהגיעו לעשות הסבה כך שתוכלי למצוא חברה מתאימה, לגבי פטור מלימודים אין פטור מלימודים קודמים הקורס מרוכז וממוקד וכל שיעור נבחר בקפידה לשלוח אותנו עם ארגז הכלים המצאים לעבודה . לגבי זוחלים כשאני למדתי לקחתי את השיעורים על הזוחלים וחיות אקזוטיות שהועברו ע"י ד"ר עמיר מאורר המומחה לזוחלים וע"י כמובן ד"ר יוני יהודה המטפל בעזרת בעלי החיים שלימד אותנו כיצד להתגבר ולהתקרב לחיות אלו ,,כהזדמנות להתגבר על הרתיעה והפחד . בזכותם וגיליתי עולם חדש ומרתק וכיום מגדלת נחש בביתי. כמובן שאת יכולה לבחור לא ועדיין להיות מטפת טובה גם ללא פאן זה.
במכללת מגן דוד ירוק את מוזמנת לבוא לראות שיעור לדוגמא. ממש לשבת בכתה להתרשם מהמרצים ומהאוירה . פשוט תתאמי עם המכללה. בהצלחה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 05, 2010 | 22:03 |
|
|
שלום,
קודם כל - לא כל מסייע בעזרת בעלי חיים חייב לסייע בעזרת כל בעלי החיים. אם זוחלים לא מתאימם לך, תסייעי בעזרת אחרים. אבל - הכי חשוב - לא להיכנס מקובעת כי אולי תגלי אהבה חדשה.....
לגבי הפטור מלימודים - במוסדות מסויימים (בעיקר באלו אשר הלימודים נמשכים בהם לאורך זמן) יש פטור בקורסי פסיכולוגיה, חינוך, ביולוגיה. אך יש גם מוסדות בהם הקורס מרוכז ולכן אין פטורים. בכל מקרה, אם הקבוצה היא קטנה במספר הסטודנטים שווה ללמוד הכל לשם התהליך הקבוצתי אותו עוברים בלימודים.
אין בתחום הזה תואר ראשון, לכן הלימודים מקנים לימודי תעודה. יש כאלה החתומים גם על ידי אונברסיטה כמו מכון מגיד ובית איזי שפירא ויש כאלה השייכים למכללות שונות. הכי חשוב - שתגיעי למקומות, תתרשמי מתוכנית הלימודים, המרצים וכמובן המקום ותלכי לאן שמתאים לך ומרגיש לך נכון.
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| דרוש/ה מתנדב/ת לפינת חי
|
מירי |
|
|
Jul 25, 2010 | 10:22 |
|
|
להוסטל לנוער בסיכון בתל אביב דרוש/ה מתנדב/ת להפעלת פינת חי פעם בשבוע בשעות הערב (21:00-22:00). עדיפות תינתן לבעלי ניסיון בעבודה עם בע"ח.
|
|
|
|
|
|
°
|
| מס' טל' לפרטים נוספים 054-4440771
|
מירי |
|
|
Jul 25, 2010 | 10:24 |
|
|
|
|
|
|
•
|
| טיפול באמצעות בעלי חיים- דילמות
|
anati_sh |
|
|
Jun 29, 2010 | 19:12 |
|
|
שלום.
בתקופה האחרונה אני מחפשת מקום ללמוד בו טיפול באמצעות בע"ח.
הלכתי לראונות בכמה מקומות,
והאמת שאני עדיין מאוד מבולבלת.
כל מקום שהתעניינתי בו, עושה רושם טוב,
עושה רושם שיש משהו ייחודי בתכנית שלו...
בעיקר לא הבנתי את עניין האוריינטציה החינוכית (לדוגמא מכללת לוינסקי)
הייתי שם בראיון, יש שם שני מסלולים, אחד שנראה לי טיפולי לגמרי, ואחד שמוסיף עוד לימודים של תעודת הוראה...
אני מאוד הייתי רוצה לשמוע המלצות מבוגרים שלמדו תחום זה במכללת סמינר הקיבוצים או לוינסקי. (הן יותר רלוונטיות לגבי בגלל המרחק הגיאוגרפי)
אם מישהו קורא את זה או מכיר מישהו שלמד במקומות אלה, שיצור איתי קשר במייל:
anati_sh@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 30, 2010 | 07:55 |
|
|
שלום,
קודם כל, ברכות על ההחלטה ללמוד את התחום.
הבהרה לגבי תעודת ההוראה: תעודה זו פותחת בפנייך את האפשרות להיכנס למסגרות של משרד החינוך. אומנם נכון שכיום יש גופים שונים (כמו קרן קרב, יובלים ועוד) אשר ניתן להיכנס דרכם למוסדות חינוך ללא תעודת הוראה, אך זה נותן לך את החופש לעשות זאת ישירות.
משרד החינוך מצמצם לאט לאט את הנכנסים בשעריו לעבודה לכאלו עם תעודת הוראה.
כלומר-זהו בעיקר מפתח לדלתות נוספות.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|