|
|
|
|
|
בפורום זה ניתן לפרסם מודעות דרושים ומודעות חיפוש עבודה הקשורות לבעלי חיים ובעיקר לטיפול בעזרת בעלי חיים, כלבנות טיפולית ורכיבה טיפולית
|
הוסף הודעה לפורום
|
•
|
|
|
Aug 19, 2021 | 12:41 |
|
שלום רב!!
שמי הוא עידו זאבי אני בן 28 מרמת גן ואני בהכשרתי כלבן טיפולי ומטפל בעזרת כלבים מטעם מכללת ספיר.
בשנים האחרונות עבדתי עם אנשים מכל סוגי האוכלוסייה מאנשים על הספקטרום ועד ילדים עם בעיות רגישות, קשב וריכוז למינהם.
היום אני עובד כמטפל באמצעות בעלי חיים בכפר השיקומי עלה נגב. יש לי הרבה ניסיון בטיפול אך תמיד אשמח ללמוד עוד.
אני מחפש מרכז טיפולי או כלבייה טיפולית שבה אוכל להשתלב כמטפל בעזרת כלבים\מטפל בעזרת בעלי חיים\ ומדריך
אני עובד חרוץ, בעל מוטיבציה גבוהה, עם אהבה ללא תנאי לבעלי החיים ובעל גישה טובה לילדים!!
אני נייד עם רכב אז אוכל להגיע לכל מקום שיבקשו ממני
אשמח אם יוכלו לחזור אלי למייל ido2484@gmail.com או למספר 0546616335
ואשמח לשלוח קורות חיים למי שמעוניין.
תודה רבה
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 10, 2021 | 20:39 |
|
היי עידו,
כדאי שתעשה את ההבחנה בין אדם שלמד כלבנות טיפולית לאדם שלמד טיפול רגשי הנעזר בבעלי חיים. אלו מסלולים שונים, הכשרה שונה, עבודה שונה.
טיפול בעזרת בעלי הוא טיפול רגשי, כלבנות טיפולית היא איננה טיפול רגשי.
בהצלחה :)
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 05, 2021 | 21:13 |
|
למרפאה עסוקה ובאווירה משפחתית מאוד ביהוד
מחפשים אסיסטנט/ית ל 3/4 משרה או משרה מלאה במשמרות
עדיפות לבעלי ניסיון אבל לא חייב
לפרטים נוספים ושליחת קורות חיים נא לפנות למייל שלנו:
veteyeclinic@gmail.com
|
|
|
|
|
|
•
|
איש חרוץ מסור ואחראי שאוהב בעלי חיי
|
אביב הדר |
|
|
Sep 10, 2021 | 01:17 |
|
מחפשים איש מסור כשמוכן לעבוד עם בעלי חיים עבודה יומיומית שישה ימים בשבוע שעות עבודה בין 6-8 שעות ביום עבודה בתנאים טובים כמובן משכורת כמו שצריך + מגורים לעוד פרטים זמין בנייד 0507500975
|
|
|
|
|
|
•
|
איש חרוץ מסור ואחראי שאוהב בעלי חיי
|
אביב הדר |
|
|
Sep 10, 2021 | 01:15 |
|
מחפשים איש מסור כשמוכן לעבוד עם בעלי חיים עבודה יומיומית שישה ימים בשבוע שעות עבודה בין 6-8 שעות ביום עבודה בתנאים טובים כמובן משכורת כמו שצריך + מגורים
|
|
|
|
|
|
•
|
מחפשת אח/ות וטרינר/ית לטיפול פרטי
|
yifat |
|
|
Aug 10, 2021 | 13:21 |
|
שלום, אני מחפשת אחות וטרינרית שתוכל להגיע לביתי בשכונת פלורנטין בת"א 4 פעמים ביום למשך כשבועיים, כדי לסייע בהזנה דרך צינור עבור חתול שמתאושש מניתוח התקנת sub.
אשמח אם תיצרו קשר בטל' 054-2313375
תודה,
יפעת
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 29, 2021 | 12:39 |
|
למרכז חיבוק חי - מרכז ותיק העוסק בקשר אדם חיה ועובד בבתי ספר דרושים מדריכים לתכניות העשרה ולקבוצות טיפוליות ייחודיות.
שעות העבודה: שעות הבוקר
אזור העבודה: מרכז הארץ
אם אתם מנוסים בהדרכה, בעלי כריזמה ותחושת שליחות לסייע לילדים ולהקנות להם כישורי חיים משמעותיים מקומכם אתנו!
לפרטים:
שירי 0526287839
חבצלת 0522340600
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 20, 2021 | 15:55 |
|
היי,
מחפשת עבודה במשרה מלאה, תחילת עבודה מה10/8. עתידה להתחיל קורס מאלפי כלבים ומחפשת עבודה בסביבת בעלי חיים.
אין ניסיון קודם בתחום אבל ראש פתוח וקליטה מהירה לתפקידים ובעיקר הרבה אהבה לבעלי חיים.
מצ"ב קובץ קו"ח שלי ובו גם דרכי התקשרות.
תודה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 20, 2021 | 12:48 |
|
למרכז מ.ט.ר.ה בחולון דרושים/ות מטפלים/ות בעזרת בעלי חיים.
(לא כלבנות טיפולית)
עבודה בצוות מקצועי ומיומן מאוד,
פינת החי במקום מטופחת ונעימה.
דרישות מקצועיות:
לימודי טיפול וסיוע באמצעות בעלי חיים במכללה מוכרת על ידי המל"ג, בתוכנית של שנתיים לפחות.-
-תואר ראשון מוכר ע"י המל"ג- בתחום הרגשי או הרפואי או חינוכי פדגוגי או מדעי החיים.
ניסיון בטיפול פרטני וקבוצתי-כ 250 שעות .-
המלצות מדריכים רלוונטיים.-
דרישות העבודה:
1. פינת החי פנויה לעבודה בימי שני ושלישי בין השעות 14:00-20:00,ימי רביעי עד 12:30 וימי שישי בין השעות 8:00-12:30
2. ישיבות צוות אחת לחודש, השתתפות בקורס ייחודי ומרתק למטפלי מ.ט.ר.ה בנושא "עבודה עם הורים" בימי רביעי בבוקר 8:30-10:00,יועבר על ידי פסיכולוגית קלינית וחינוכית.
3. הדרכה קבוצתית מקצועית קבועה ימי רביעי 10:00-11:00
4. הדרכה פרטנית מקצועית קבועה (שעות ספציפיות יקבעו בהמשך)
קורות חיים תעודות והמלצות ניתן לשלוח ל:
oritz@reh.co.il
רק פניות מתאימות יענו.
|
|
|
|
|
|
|
|
מקרא: